It is currently October 24th, 2018, 2:27 am



Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Thema Poster On Vps?
PostPosted: July 15th, 2014, 6:04 pm 

Joined: July 13th, 2014, 10:25 am
Posts: 6
Hi Freddy. I didn't understand! Should I use software on my pc and also on Vds please? 1 pc and 1 Vds?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Thema Poster On Vps?
PostPosted: July 16th, 2014, 9:35 am 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 9092
Location: Earth
Everything is written in terms: http://poster.freddy.lt/terms.php

Quote:
You can't use the software from 2 (or more) computers at the same time (VPS / RDP is also running on a computer).

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Thema Poster On Vps?
PostPosted: July 16th, 2014, 3:36 pm 

Joined: July 13th, 2014, 10:25 am
Posts: 6
I am using software only 1 computer and I won't use it on Vps when pc running!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Use themaPoster on VPS
PostPosted: May 18th, 2016, 6:03 pm 

Joined: September 16th, 2015, 4:24 pm
Posts: 85
I want to use program on VPS rather than PC. Now if I delete all things on PC and use on VPS, does key will get blocked?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Use themaPoster on VPS
PostPosted: May 18th, 2016, 6:08 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 9092
Location: Earth
Check the basic terms: http://poster.freddy.lt/terms.php

No, as long as you submit the form found in terms and don't use it on your PC.

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Cai I use themaPoster on VPS / RDP?
PostPosted: May 19th, 2016, 6:00 am 

Joined: September 16th, 2015, 4:24 pm
Posts: 85
Thanks, I got it. After submitted, I can use immediately on VPS without confirmation?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Cai I use themaPoster on VPS / RDP?
PostPosted: May 19th, 2016, 7:20 am 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 9092
Location: Earth
Yes ..

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Cai I use themaPoster on VPS / RDP?
PostPosted: February 27th, 2017, 2:59 pm 

Joined: September 18th, 2016, 4:08 am
Posts: 14
I have reinstall TP to other vps and now can`t find link for registering new IP


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Cai I use themaPoster on VPS / RDP?
PostPosted: February 27th, 2017, 8:17 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: March 10th, 2011, 11:14 pm
Posts: 9092
Location: Earth
You don't need to register new IP anymore.

Just make sure to follow the basic terms: http://poster.freddy.lt/terms.php

_________________
themaPoster | themaCreator | themaManager | themaLeecher | themaRegister


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC